Multi Kabel Stainless Steel Hubungan
  • Multi Kabel Stainless Steel HubunganMulti Kabel Stainless Steel Hubungan
  • Multi Kabel Stainless Steel HubunganMulti Kabel Stainless Steel Hubungan

Multi Kabel Stainless Steel Hubungan

Desain Kabel Diraja Keluli tahan karat Multi Lock ing jalur tangga bisa ditrapake tanpa alat crimping Ngunci kendhali kanggo aplikasi sing cepet lan gampang

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Katrangan Hubungan Kabel Stainless Steel Multi Lock iki

Ing ngisor iki babaganMulti Lock Stainless Steel Cable Hubungane, muga-muga bisa mbantu luwih ngertiMulti Lock Stainless Steel Ties.

Desain Kabel Diraja Keluli tahan karat Multi Lock ing jalur tangga bisa ditrapake tanpa alat crimping Ngunci kendhali kanggo aplikasi sing cepet lan gampang


Hubungan Kabel Stainless Steel Stainless steel ing ndhuwur. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan kelenjar kabel Nylon, kelenjar kabel, lan sapiturute, sampeyan bisa hubungi kita.


Parameter Ikatan Kabel Stainless Steel ikiMulti Lock


1.Gayangan tangga slot nyedhiyakake diameter bundle luwih gedhe kanthi dawa padha.

2.Unasiasi dasi kanggo aplikasi suhu dhuwur.

3. Lumahing permukaan menehi resistensi kimia lan cuaca sing apik, insulasi sing luwih apik lan nglindhungi kabel.

4.Multi Kunci Kabel Stainless Steel Material: # 304 lan # 316 Stainless Steel.


Item No.

Length

Jembar

Dhasar Genggaman maksimum

Paket

Inch

mm

Inch

mm

Inch

mm

PC / Kantong

ZCL-200S

8 "

200

.25 "

7

2.36 "

60

100

ZCL-225S

9 "

225

.25 "

7

2.75 "

70

100

ZCL-250S

10 "

250

.25 "

7

3.15 "

80

100

ZCL-300S

12 "

300

.25 "

7

3.74 "

95

100

ZCL-360S

14 "

360

.25 "

7

4.13 "

105

100

ZCL-450S

17,75 "

450

.25 "

7

4,53 "

115

100

ZCL-610S

24 & # 8221;

610

.25 "

7

5.91 "

150

100

ZCL-750S

29.5 "

750

.25 "

7

7.87 "

200

100

ZCL-1000S

39.25 "

1000

.25 "

7

11.81 "

300

100

ZCL-200M

8 "

200

.5 "

12

2.36 "

50

100

ZCL-225M

9 "

225

.5 "

12

2.75 "

60

100

ZCL-250M

10 "

250

.5 "

12

3.15 "

70

100

ZCL-300M

12 "

300

.5 "

12

3.74 "

80

100

ZCL-360M

14 "

360

.5 "

12

4.13 "

105

100

ZCL-450M

17,75 "

450

.5 "

12

4,53 "

115

100

ZCL-610M

24 & # 8221;

610

.5 "

12

5.91 "

150

100

ZCL-750M

29.5 "

750

.5 "

12

7.87 "

200

100

ZCL-1000M

39.25 "

1000

.5 "

12

11.81 "

300

100



Gambar saka Kabel Stainless Steel Stainless thisMulti Lock



Yen sampeyan pengin ngerti produk sing ana hubungane karo Kabar Kabel Stainless Steel Tiesmore, kayata kelenjar kabel nilon, lan Stainless Steel Cable Gland, lan sapiturute, sampeyan bisa langsung hubungi kita. Kita bisa nyedhiyani sampeyan karo Stainless Steel Gland sing luwih lengkap, informasi sing gegandhengan, kelenjar kabel ornylon, informasi kabel glanduk orbrass sing dikirim menyang e-mail sampeyan.

 

Pabrik Kunci Kabel Stainless Steel IkiMulti Kunci


Pabrik kita duwe pengalaman luwih akeh ing produksiMulti Lock Stainless Steel Cable Ties,and lan kita bisa nyedhiyakake macem-macem jinis produk sing ana gandhengane, kayata hubungan kabel nilon, kelenjar kabel keluli tahan karat, hubungan kabel stainless Steel, Clips kabel, Terminal bertebat, dll. Yen sampeyan pengin ngerti rincian liyane babagan, welcome hubungi kita!


Layanan Kita saka thisMulti Lock Stainless Steel Ikatan



Kita duwe proses standarisasi ing Produksi Kabel Stainless Steel StainlessMulti Lock, lan njamin kualitas produk kita.Kita duwe tim pre-sale profesional, dheweke bisa mangsuli pitakon, yaiku tali kabel mynylon, kelenjar kabel Stainless Steel, Keluli Stainless Steel ikatan, Klip kabel, Terminal terisolasi, lan sapiturute, kita duwe tim penjualan sing wis kerja keras, sing menehi layanan sawise-sales lan perlindungan kanggo klien kita.


 

FAQ saka Ikon Kabel Stainless Steel Stainless thisMulti


Yen sampeyan duwe sawetara masalah babaganMulti Lock Stainless Steel Cable Ties,or pengin ngerti katrangan lengkap babagan hubungan kabelnynylon, kelenjar kabel Stainless Steel, Hubungan kabel Stainless Steel, Clips Cable, Terminal Teras, lan sapiturute.

Nggolek kanggo panaliten kanggo Ikat kabel Kabel Stainless Steel iki.




Hot Tags: Ikatan Kabel Keluli tahan karat Multi Lock, China, Pemasok, Produsen, Grosir, Digawe ing China, Tuku, Pabrik, Grosir, Selaras, ing Simpenan, Akeh, Sampel gratis, Harga, Sebut Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.