Multi-hole Logam kabel kelenjar (6 bolongan)
  • Multi-hole Logam kabel kelenjar (6 bolongan)Multi-hole Logam kabel kelenjar (6 bolongan)
  • Multi-hole Logam kabel kelenjar (6 bolongan)Multi-hole Logam kabel kelenjar (6 bolongan)
  • Multi-hole Logam kabel kelenjar (6 bolongan)Multi-hole Logam kabel kelenjar (6 bolongan)

Multi-hole Logam kabel kelenjar (6 bolongan)

Kelenjar kabel Logam Multi-hole (6 bolongan) minangka kelenjar kabel lan kabel, sing uga kalebu kabel sing cocog kanggo nyambungake kabel kasebut lan uga nglindhungi kabel kasebut, mula ora bisa uwal. Kelenjar kabel dilebokake ing macem-macem kategori gumantung apa kelenjar digunakake ing industri pangolahan umum utawa kudu dilindhungi saka risiko suhu utawa bledosan. Menyang kelenjar kabel waja utawa lapisan bebas waja lan jinis kelenjar beda dibutuhake kanggo macem-macem.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Katrangan kelenjar kabel Logam Multi-hole (6 bolongan)

Ing ngisor iki yaiku kelenjar kabel kabelMulti-hole (6 bolongan), aku ngarepake sampeyan bisa luwih ngertiMulti-hole Logam kabel kelenjar (6 bolongan).

Kelenjar kabel Logam Multi-hole (6 bolongan) minangka kelenjar kabel lan kabel, sing uga kalebu kabel sing cocog kanggo nyambungake kabel kasebut lan uga nglindhungi kabel kasebut, mula ora bisa uwal. Kelenjar kabel dilebokake ing macem-macem kategori gumantung apa kelenjar digunakake ing industri pangolahan umum utawa kudu dilindhungi saka risiko suhu utawa bledosan. Menyang kelenjar kabel waja utawa lapisan bebas waja lan jinis kelenjar beda dibutuhake kanggo macem-macem. Gland dhewe, bisa digawe saka logam, kayata tembaga utawa aluminium, utawa plastik, materi kasebut migunani ing macem-macem lingkungan.


Bolong kabel logamMulti-hole ing ndhuwur (6 bolongan). Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan kelenjar kabel Nylon, kelenjar kabel, lan sapiturute, sampeyan bisa hubungi kita.


Parameter kelenjar kabel logamMulti-hole iki (6 bolongan)


Ing ngisor iki yaiku kelenjar kabel kabelMulti-hole Logam (6 bolongan), muga-muga mbantu luwih ngerti kelenjar kabel Logam kabel Multi-hole (6 bolongan).


Spesifikasi bolongan

Utas metrik, benang PG, benang (PF) lan benang NPT.

Katrangan produk:

Jaringan clamping khusus lan desain cincin clamping, kabel clamping sudhut, kekuatan anti - tegangan, anti banyu, bledug, uyah, asam lemah, Alkohol, minyak, pelumas lan pelarut umum.

Tahap perlindungan

Ketentuan jangkoan bayonet, lan gunakake peregel pengedap O lan nyenyet sirah sing ketat, nganti IP68-5Bar.

digunakake temperatura:

-40â "ƒ-100â" ƒ, Singkat nganti + 120â "ƒ.

material:

Bagian A.C.F digawe saka tembaga aloi tembaga, Part E digawe saka nilon PA66 sing diakui (Rating Fire UL94V-2) .B lan D digawe saka karet tahan karat cuaca EPDM.

Werna

Werna metalik


Ukuran Utas

Range kabel

Diameter Utas

Length Thread

Spanner Diameter

Pengemasan

 

∮mm

C1 mm

C2 mm

A&Tmm

Mung / tas

 

M16 X 1.5

3 ~ 4

16

15

22/22

50

 

M20 X 1.5

4.3 ~ 6

20

15

27/27

50

 

M25 X 1.5

6,4 ~ 8.7

25

15

33/33

50

 

M32 X 1.5

7.7 ~ 10

32

15

41/42

10

 

M40 X 1.5

7 ~ 9

40

20

50/52

10

 

 

11 ~ 13

40

20

50/52

10

 

PG 11

1.6 ~ 2.2

18.6

10

24/22

50

 

 

2 ~ 3

18.6

10

24/22

50

 

 

3 ~ 4

18.6

10

24/22

50

 

PG 13.5

3,5 ~ 5.2

20.4

10

27/24

50

 

PG 16

2,5 ~ 3,5

22.5

11

30/27

50

 

 

3,3 ~ 4.3

22.5

11

30/27

50

 

 

4 ~ 6

22.5

11

30/27

50

 

PG 21

3,6 ~ 5.2

28.3

13

36/33

50

 

 

5 ~ 6.5

28.3

13

36/33

50

 

 

6,4 ~ 8.7

28.3

13

36/33

50

 

PG 29

7.7 ~ 10

37

12

46/42

10

 

PG 36

7 ~ 9

47

15

57/52

10

 

 

11 ~ 13

47

15

57/52

10

 

G 3/8

1,6 ~ 2.6

16.66

10

22/22

50

 

 

2 ~ 3

16.66

10

22/22

50

 

 

3 ~ 4

16.66

10

22/22

50

 

G 1/2

1,6 ~ 2.6

20.95

10

27/22

50

 

 

2 ~ 3

20.95

10

27/22

50

 

 

3 ~ 4

20.95

10

27/22

50

 

 

3,5 ~ 5.2

20.95

10

27/24

50

 

 

2,5 ~ 3,5

20.95

10

27/27

50

 

 

3,3 ~ 4.3

20.95

10

27/27

50

 

 

4.3 ~ 6

20.95

10

27/27

50

 

G 3/4

2,5 ~ 3,5

26.44

12

33/27

50

 

 

3,3 ~ 4.3

26.44

12

33/27

50

 

 

4.3 ~ 6

26.44

12

33/27

50

 

 

3,6 ~ 5.2

26.44

12.5

33/33

50

 

 

5.1 ~ 6.5

26.44

12.5

33/33

50

 

 

6,4 ~ 8.7

26.44

12.5

33/33

50

 

G 1

3,6 ~ 5.2

33.25

12

42/33

10

 

 

5 ~ 6.5

33.25

12

42/33

10

 

 

6,4 ~ 8.7

33.25

12

42/33

10

 

 

7.7 ~ 10

33.25

15

42/42

10

 

G 1 1/4

7 ~ 9

41.91

15

53/52

10

 

 

11 ~ 13

41.91

15

53/52

10

NPT

NPT 3/8

1,6 ~ 2.6

17.05

13

22

50

 

 

2 ~ 3

17.05

13

22

50

 

 

3 ~ 4

17.05

13

22

50

 

NPT 1/2

2,5 ~ 3,5

21.22

13

27

50

 

 

3,3 ~ 4.3

21.22

13

27

50

 

 

4.3 ~ 6

21.22

13

27

50

 

NPT 3/4

3,6 ~ 5.2

26.57

15

33

50

 

 

5.1 ~ 6.5

26.57

15

33

50

 

 

6,4 ~ 8.7

26.57

15

33

50

 

NPT 1

7.7 ~ 10

33.23

17

42

10

Gambar kelenjar kabel logamMulti-hole (6 bolongan)


Ing ngisor iki yaiku kelenjar kabel kabelMulti-hole Logam (6 bolongan), muga-muga mbantu luwih ngerti kelenjar kabel Logam kabel Multi-hole (6 bolongan).





Yen sampeyan pengin ngertiMulti-hole Logam kabel kelenjar (6 bolongan) produk liyane sing ana gandhengane, kayata kelenjar kabel nilon, lan Stainless Steel Cable Gland, lan liya-liyane, sampeyan bisa langsung hubungi kita. Kita bisa nyedhiyani sampeyan luwih akeh Stainless Steel Gland, informasi sing ana gandhengane, kelenjar kabel ornylon, glandhe kabel orbrass sing dikirim menyang e-mail sampeyan.

 

Pabrik logam kelenjar kabel logamMulti-hole iki (6 bolongan)


Pabrik kita duwe pengalaman luwih akeh ing kelenjar kabel Logam produksiMulti-hole (6 bolongan), lan kita bisa nyedhiyani macem-macem jinis produk sing ana gandhengane, kayata hubungan kabel nilon, kelenjar kabel Stainless Steel, Hubungan kabel Stainless Steel, Clips kabel, Terminal terisol, lan liya-liyane . Yen sampeyan pengin ngerti rincian liyane babagan, welcome hubungi kita!

Layanan Kita saka kelenjar kabel Logam Multi-hole (6 bolongan)



Kita duwe proses standarisasi ing produksi lubang kabel logamMulti-hole 6,) lan njamin kualitas produk. Kita duwe tim pre-sale profesional, dheweke bisa mangsuli saben pitakon, yaiku tali kabel mynylon, kelenjar kabel Stainless Steel, Hubungan kabel Stainless Steel, Clips kabel, Terminal terisolasi, lan sapiturute, kita duwe tim penjualan sing wis kerja keras, sing menehi layanan lan perlindungan kanggo klien.


 

FAQ kelenjar kabel logamMulti-hole iki (6 bolongan)


Yen sampeyan duwe masalah babagan kelenjar kabel LogamMulti-hole (6 bolongan), utawa pengin ngerti katrangan bab kabel kabelnynylon, kelenjar kabel Stainless Steel, Hubungan kabel Stainless Steel, Clips Cable, Terminal Teras, lan sapiturute.

Nggolek kanggo pitakonan kanggo kelenjar kabel logamMulti-hole (6 bolongan) iki.



Hot Tags: Kelenjar kabel Logam Multi-bolongan (6 bolongan), China, Pembekal, Produsen, Grosir, Digawe ing China, Tuku, Pabrik, Grosir, Selaras, ing Simpenan, Akeh, Sampel Gratis, Harga, Sebut Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.