Tandha Kabel Tandha
  • Tandha Kabel TandhaTandha Kabel Tandha
  • Tandha Kabel TandhaTandha Kabel Tandha

Tandha Kabel Tandha

Tandha Kabel Marker Nylon gampang dicenthang ing papan ing pucuk ngarep kanthi pena minyak.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Katrangan Hubungan Kabel Marker Nylon iki

Ing ngisor iki yaiku babagan Kabel Nylon Kabel NylonInggo mbiyantu sampeyan kanthi luwih mangertosMatter Kabel Nylon.

Tandha Kabel Marker Nylon gampang dicenthang ing papan ing pucuk ngarep kanthi pena minyak.


Hubungan kabel Nylon Nylon ing ndhuwur. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan kelenjar kabel Nylon, kelenjar kabel, lan sapiturute, sampeyan bisa hubungi kita.


Parameter Hubungan Kabel Nylon thisMarker



â— Bahan: Nylon 66, 94V-2 disertifikasi dening UL.Patahanan-resistensi, Asam & erosi, insulasi kanthi becik lan ora cocog karo umur.


Item NO.

L

W (mm)

Max.Bundle Dia. E (mm)

Kekuwatan Tensile Min.loop

Ukuran Stiker

Inch

mm

LBS

KGS

ZCS-100MKT

4â €

100

2.5

22

18

8

25 × 8

ZCS-110MKT

4 1 / 3â €

110

2.5

22

18

8

21 × 10

ZCS-200MKT

8â €

200

2.5

22

18

8

25 × 8

ZCS-205MKT

8â €

205

3.6

22

40

18

25 × 8


Gambar Ikon Kabel Marker Nylon iki

Yen sampeyan pengin ngertiMarker Nylon Cable Ties produk liyane, kayata kelenjar kabel nilon, lan Stainless Steel Cable Gland, lan sapiturute, sampeyan bisa langsung hubungi kita. Kita bisa nyedhiyani sampeyan karo Stainless Steel Gland sing luwih lengkap, informasi sing gegandhengan, kelenjar kabel ornylon, informasi kabel glanduk orbrass sing dikirim menyang e-mail sampeyan.

 

Pabrik kabel Kabel Nylon ThisMarker


Pabrik kita duwe pengalaman luwih akeh ing Produksi Kabel Nylon Nyarkon, kita bisa nyedhiyakake macem-macem jinis produk sing ana gandhengane, kayata hubungan kabel nilon, kelenjar kabel Stainless Steel, Hubungan kabel Stainless Steel, Clips kabel, Terminal terisol, lan liya-liyane. Yen sampeyan pengin ngerti rincian liyane babagan, welcome hubungi kita!


Layanan Kita saka kabel Kabel Nylon ThisMarker


Kita duwe proses standarisasi ing Produksi Kabel Nylon, lan njamin kualitas produk.Kita duwe tim pre-sale profesional, dheweke bisa mangsuli pitakon sampeyan, yaiku tali kabel mynylon, kelenjar kabel Keluli tahan karat, Hubungan kabel Stainless Steel, Clips kabel, Terminal Insulated, dll .Aku duwe tim penjualan sing wis kerja keras, sing nyedhiyakake layanan lan perlindungan sakdurunge kanggo klien.


 

FAQ saka kabel Kabel Nylon thisMarker


Yen sampeyan duwe masalah babaganMarker Nylon Cable Ties,or pengin ngerti katrangan bab kabel kabelnynylon, kelenjar kabel Keluli tahan karat, Hubungan kabel Stainless Steel, Clips kabel, Terminal terisolasi, lan sapiturute.

Nggolek kanggo panaliten kanggo Ikatan Kabel Nylon thisMarker.




Hot Tags: Ikatan Kabel Marker, China, Pembekal, Produsen, Grosir, Digawe ing China, Tuku, Pabrik, Grosir, Disesuaikan, ing Simpenan, Sampel, Sampel gratis, Harga, Sebut Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.